Apteekkikalusteet

Apteekkikalusteet ”avaimet käteen” -periaatteella

Kokonaisvaltainen apteekkikalustus – apteekin suunnittelusta toteutukseen

Tarjoamme kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen projektin suunnittelun ja toteutuksen yhdestä lähteestä: asiakkaamme saavat kauttamme kaikki apteekin kalustukseen liittyvät suunnittelu- ja kalustepalvelut saman katon alta.

Projektinhallinnassa korostamme yksilöllisyyttä, joustavuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Meiltä saat apteekeissa käytettävät lääkejääkaapit, tarvittavat esillepanotuotteet, valaisimet ja paljon muuta.

Apteekkisuunnittelu

Toimimme yhteistyössä kotimaisten puuseppien ja asentajien kanssa. Suunnittelija apteekki projekteissa meillä toimii sisustusarkkiehti Tero Lindqvist, jolla on kokemusta apteekkien tila-, kaluste- ja sähkösuunnittelusta jo yli kymmenen vuoden ajalta.

Projektit toteuteaan yhdessä asiakkaan kanssa kuunnellen asiakkaan tarpeita. Pyrimme toteuttamaan tilaa säästävät ja asiakaskierrot huomioonottavat tilaratkaisut.

Yksilölliset kalusteet

Asiakkaan kanssa käydään henkilökohtaisesti läpi toiveet ja odotukset, ja kalustus toteutetaan tämän yksilöllisen suunnitelman pohjalta.

Kalustussuunnittelussa prioriteettimme itsevalinta tilan maksimointi, asiakaskierto ja viihtyvyys sekä ergonomiset ja toimivat taustatyötilat.

Materiaaleissa tarjoamme ennen kaikkea laadukkaat, kulutusta kestävät ja helposti puhdistettavat vaihtoehdot.

Tarjouspöydät

Valikoimissamme on monenlaisia tarjouspöytiä, joista löytää asiakastilaan sopivan vaihtoehdon. Kalusteet voidaan suunnitella 3D ohjelmalla ennen niiden toteuttamista, näin ollen näet tuotteen ennen kuin se valmistetaan.

Tarjouspöydät valmistetaan myös asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Voit siis itse määrittää koon ja värit sekä erilaiset pintamateriaalit.

Materiaaleissa tarjoamme ennen kaikkea laadukkaat, kulutusta kestävät ja helposti puhdistettavat vaihtoehdot.

Lääkejätteen käsittely

Apteekin asiakkaat ovat jo tottuneet lajittelemaan omat lääkejätteensä. Hyvä ja selkeä lääkejätepiste vapauttaa henkilökuntaa muihin tehtäviin.

Lääkejätteiden käsittelypiste voidaan toteuttaa asiakkaan olemassa olevien astioiden ympärille tai mikäli apteekissa ei ole asiakkaille lääkejätteiden keräyspistettä, niin voimme suunnitella pisteen soveltuvaksi apteekin tiloihin.

Apteekkirobotin eduskalusteet

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet robottien eduskalusteita useaan apteekkiin. Hyvin suunniteltu ja näyttävä robotin eduskaluste antaa lisää säilytystilaa ja on näyttävän näköinen kokonaisuus. Kalusteet tehdään aina mittatilaustyönä ja näin ollen sopivat aina.

Lääkejääkaapit

Lääkintävälineen edustamat lääkejääkaapit ovat saavuttaneet suuren suosion suomalaisissa apteekeissa. Valikoimissamme on usean eri laitevalmistajan tuotteita, pieniä sekä suuria lääkejääkaappeja, joten löydämme varmasti sopivan tuotteen jokaiselle.

Liebherrin lääkejääkaappeihin saatavilla lisävarusteena Alucool -vetolaatikoita

Myymälätarvikkeet

Apteekin itsehoitopuolen myynnin maksimoiminen on osa tavoitteitamme, ja varmin tapa tehostaa myyntiä on tuoda tuotteet asiakkaalle esille selkeästi ja esteettisesti. Niinpä monenlaiset myynnin tarvikkeet kuten hintalistat, opastetekstit, valokuvatapetit, ostoskorit yms. kuuluvat myös valikoimaamme.

Valaistus

Apteekkien ja muiden myyntitilojen valaisimet, spottivalot ja led-valaisimet. Valaistus on merkittävä myynnin ja työmukavuuden edistämisen väline. Hyvin suunniteltu ja toteutettu valaistus varmistaa, että tuotteesi ja palvelusi tulevat nähdyksi mahdollismman miellyttävällä ja esteettisellä tavalla. Lääkintäväline tarjoaa sinulle helpot ja toimivat valaistusratkaisut.

Manikyyri- ja pedikyyrituotteet

Becker Manicure, Solingen

Apteekit ovat oppineet tuntemaan Lääkintävälineen myös manikyyri- ja pedikyyrituotteiden maahantuojana ja tukkukauppana. Solingen -Becker Manicuren tuotteet ovat edullisia ja laadukkaita näin ollen sopien hyvin apteekkien tuotevalikoimaan. Nopeat ja edulliset toimitukset sekä laaja valikoima takaavat toimivan kokonaisuuden.