Terveydenhuollon kalusteet ja laitteet

säilytysjärjestelmät, lääkekaapit, steriilivarastot

Tarjoamme laadukkaat terveyskeskus-
ja sairaalakalusteet toimitettuna koko Suomeen

Sairaalat ja muu terveydenhuolto

Lääkintävälineen tarjoamat terveydenhuollolle suunnatut palvelut ja tuotteet tehostavat lääkkeiden ja muiden pientarvikkeiden logistiikkaa ja kylmäsäilytystä. Olemme erikoistuneet tilaa säästäviin kalustemekanismeihin lääkkeenjakohuoneissa, jotka helpottavat tuotteiden liikkuttelua, säilytystä ja käyttöä. Päämääränämme on toiminnan tehostaminen ja organisointi, jolla voimme säästää tilaa sekä lisätä muuntelumahdollisuuksia muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Kalustetoimituksen ja asennuksen lisäksi toimintaamme kuuluu luonnollisesti lääkehuoneiden suunnittelu. Palvelumme sisältää mitoituksen, suunnittelun ja tarvittavien kaluste- ja pohjakuvien teon.

 

Yksilölliset lääkehuoneet

Tarjoamme terveydenhuollon monenlaisiin lääkehuoneisiin yksilöllisiä ratkaisuja. Hyvällä suunnittelulla saadaan lääkehuoneen neliöt tehokkaasti hyötykäyttöön. Erilaisilla ratkaisuilla saadaan toteutettua monipuoliset ja käytännölliset tilaa säästävät ratkaisut moneen eri tarpeeseen.

Lääkekaappien sisälle asennettavat ulosvedettävät, jaettavat ja tilaa säästävät Medic Storage vetolaatikot sekä H+H kirkkaat ulosvedettävät korit tarvikkeille ja välineille.

Lääkekaapit

Yksilöidyt, tarpeen mukaan suunnitellut lääkekaapit lääkehuoneisiin, lääkkeenjakohuoneisiin ja terveydenhuollon käyttöön. Erilaisiin lääkesäilytyksen tarpeisiin mukautuvat modulaariset kaapit takaavat siistin, helppokäyttöisen ja tehokkaan säilytyksen esimerkiksi hoitokodeissa ja hoivakodeissa.

Kaappeihin voidaan asentaa myös elektroniset lukot!

H+H System säilytys- ja jakajajärjestelmät

H+H Systemin jakajajärjestelmät takaavat organisoidun ja siistin työympäristön kaikissa olosuhteissa.

H+H Systemin Flexshelf -moduuli on monipuolinen, joustava ja liikuteltava varastoinnin organisointi- ja jakajajärjestelmä. H+H Flexshelf mukautuu käyttötarpeen mukaan juuri henkilöstön tarpeiden mukaiseksi säilytysjärjestelmäksi.

Medic Storage-säilytysjärjestelmä

Shoptecin Medic Storage -lääkkeidensäilytysjärjestelmä helpottaa lääkkeiden säilytystä ja esillepanoa. Hyllyt ovat ulosvedettävissä, kestäviä ja helposti siirreltäviä. Liikuteltavan jakojärjestelmän ansiosta tuotteet saadaan selkeästi esille ja järjestykseen. Jokainen hylly voidaan asentaa suoraan tai kaltevaan asentoon. Moduulit ovat helppoja yhdistää toisiinsa siten, että tilavaatimukset voidaan toteuttaa yksilöllisesti mukautettuina. 

Vaunut ja kärryt

Meiltä saatavilla monenlaiseen sairaala- ja terveydenhuollon käyttöön soveltuvia kuljetusvaunuja ja -kärryjä. Jakeluvaunut ja erilaiset kärryt soveltuvat erinomaisesti sairaala- ja hoitoympäristöön. Erilaisiin käyttötarkoituksiin meillä on tarjolla vaunuja ja kärryjä erilaisilla kori- ja tarjotinmalleilla. Muokattavia, monenlaiseen käyttöön soveltuvia sairaalavaunuja voit kysellä yhteydenottolomakkeella.

Kuljetuslaatikot ja välinehuoltoon soveltuvat laatikot

Valikoimistamme löytyy lääkkeiden kuljetukseen sopivia kuljetuslaatikoita, kotihoitoon ja yksityiseen lääkkeiden säilytykseen soveltuvia lääkelaatikoita sekä sairaaloiden välinehuoltoon korkeita lämpötiloja kestäviä pesulaatikoita.

Tuotteet ovat korkealaatuisia ja soveltuvat hyvin ammattikäyttöön.

Lääkejääkaapit

Lääkintävälineen edustamat lääkejääkaapit ovat saavuttaneet suuren suosion suomalaisissa apteekeissa. Valikoimissamme on usean eri laitevalmistajan tuotteita, pieniä sekä suuria lääkejääkaappeja, joten löydämme varmasti sopivan tuotteen jokaiselle.

Liebherrin lääkejääkaappeihin saatavilla lisävarusteena Alucool -vetolaatikoita

Lääkelaatikot

Kotihoidon yksiköt eripuolella Suomea ovat ottaneet käyttöön lääkelaatikon asiakkailleen. Lääkelaatikon avulla voidaan estää lääkkeiden väärä käyttö tai katoaminen.  Laatikoita on kolmea eri kokoa: mini, 32 cm ja 38 cm.  Lääkkeensäilytyslaatikko on varustettu nimikointikehyksellä, jolla voidaan selkeästi ilmoittaa laatikon omistaja tai/ja asiakkaan nimi.

Tyypillisiä terveydenhuollon kohteita ja tuotteita:

 

Leikkaussalit:

Moduulirakenteiset korikaapit, läpiantokaapit, vahtimestarin kaapit, lääkekaapit, steriilivarastojen kalusteet, H+H FlexShelf

Sairaala-Apteekit:

Vetolaatikostot, keräily- ja jakeluvaunut, infuusionestevaunut,
lääkekuljetuslaatikot, kylmälaitteet, hyllyköt, kalusteet

Välinehuoltoon soveltuvat korkeita lämpötiloja kestävät laatikot.

Lääkehuone ja lääkkeenjakohuone:
Säilytysjärjestelmät lääkkeille / tarvikkeille, lääkekaapit, muut kalusteet, työtasot, huumelokerot, kylmälaitteet

Kotisairaanhoito:
Lukittavat lääkelaatikot

Terveydenhoitajan huoneet:

Lääkejääkaapit ja muut kalusteet

 

Osastot:
Lääkekaapit, lääkejääkaapit, täyttöjärjestelmät, muut säilytysjärjestelmät ja vaunut

Hoivakodit yms:
Lääkekaapit, lääkkeenjako, kylmälaitteet ja lääkejääkaapit, erilaiset vaunut, säilytysjärjestelmät, tarvikekaapit ja muut kalusteet