H+H System Korit ja profiilit

 

Luotettavuus ja tehokkuuspotentiaali tulevat olemaan entistäkin suuremmassa roolissa tulevaisuuden apteekeissa, sairaaloissa ja hoitokodeissa. Tämä tarkoittaa sitä, että varastointi- ja logistiikkajärjestelmien tulee olla entistäkin optimoidumpia, joustavampia ja toimivampia muuttuvissa olosuhteissa. Organisointi on tärkeää kun pyritään optimoimaan logistisia ratkaisuja.

Modulaarisen korijärjestelmän ISO-formaatti, jota käytetään kaapeissa ja vaunuissa, mahdollistaa sen, että varastoinnin tilanviennissä voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä ja logistisia prosesseja voidaan yksinkertaistaa. Korit ja profiilit ovat laadukasta, kestävää ja helposti puhdistettavaa polykarbonaattia,

H+H Systeemin muokattavuus on vertaansa vailla: moninainen valikoima muokattavia moduuleja mahdollistaa kaikenlaisten tilojen logistiikan optimoinnin ja selkeytyksen. Erilaiset tilaa säästävät kori- ja profiilikaapit pitävät lääkkeet ja pienet instrumentit ja osat järjestyksessä kiireisemmässäkin työympäristössä.

 

Etuja:
– Sileät seinät, helpot puhdistaa (kestää konepesun)
– Kestävää polykarbonaattia (PC)
– Säädettävät jakajat (ClipOn-efekti)
 Väliseinät voidaan sovittaa varastointituotteisiin (myös epäsymmetrisesti)
– Kevyt ja pinottava
 stopparit jotka estävät korien putoamisen
– kevennyspyörät profiileihin (painaville tuotteille)

Lisäetuna yksinkertainen ja nopea säätö ilman työkaluja.

H+H Modular tray system ISO and DIN

Modulaarisen korijärjestelmän ISO-formaatti, jota käytetään kaapeissa ja vaunuissa, mahdollistaa sen, että varastoinnin tilanviennissä voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä ja logistisia prosesseja voidaan yksinkertaistaa. Korit ja profiilit ovat laadukasta, kestävää ja helposti puhdistettavaa polykarbonaattia.