Lääkejääkaappi apteekkien ja terveydenhuollon tarpeisiin

Lääkejääkaapit huippumerkeiltä lääkkeiden turvalliseen säilytykseen
 

Jo vuodesta 1990 laitteita, kalusteita ja tarvikkeita terveydenhuollolle tarjonnut Lääkintäväline Oy toimittaa lääkejääkaapit apteekeille ja muihin terveydenhuollon kohteisiin ympäri Suomen. Tuotteemme kattavat Festivon, Liebherrin ja Kirschin lääkejääkaapit useissa eri kokoluokissa fiksuilla toiminnallisuuksilla varusteltuina. Kaikissa jääkaapeissa ympäristöystävällinen R600a-kylmäaine.

Meiltä saa lisäksi laboratorioiden kipinäsuojatut kylmäkaapit. Jääkaappien lämpötilanseurannan ja organisoinnin lisävarusteet kuuluvat niin ikään tarjontaamme. Tutustu ohesta malleihimme ja pyydä tarjous tarvitsemistasi tuotteista!

 

Liebherr-lääkejääkaapit

Liebherr on jo yli 60 vuoden ajan valmistanut kylmälaitteita terveydenhuoltoalan eri sektoreille. Tämä itävaltalainen perheyritys tunnetaan tuotteidensa korkeasta laadusta ja monipuolisista malleista.

Liebherriltä löytyy erittäin laadukkaita lääkejääkaappeja eri terveydenhuollon kohteisiin, kuten apteekkeihin, sairaaloihin sekä laboratorioihin. Maahantuomme AluCool-vetolaatikoita kaikkiin Liebherrin jääkaappimalleihin.

Monet toiminnallisuudet on mietitty huippuunsa, jotta kaappien käyttö olisi mahdollisimman automatisoitua, helppoa ja turvallista. Eri kokoluokkien ansiosta kylmäkaapit sopivat sekä pieniin että suuriin tiloihin. Lue lisää merkin tuotesivulta ja tee tilaus!

 

Festivo-lääkejääkaapit

Festivo-lääkejääkaappien koti löytyy Suomesta. Kotimaisena laatutyönä Hollolassa valmistettava lääkejääkaappisarja on antimikrobinen. Kaapeista löytyykin vakiona muun muassa bakteerivapaa vedin, automaattinen kondenssiveden haihdutin sekä laskutaso tai hygieniakatto, joiden avulla pyritään minimoimaan bakteerien leviäminen.

Kaapissa olevat turvahälytykset pitävät huolen lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksestä. Saatavilla monia malleja, myös kipinäsuojatut jääkaapit. Tutustu tarkemmin Festivon malleihin merkin tuotesivulla ja tee tilaus!

 

Porkka-lääkejääkaapit

Porkka-lääkejääkaappien valmistus tehdään Suomessa. Kotimaisena laatutyönä Ylöjärvellä ja Kemijärvellä valmistettavat lääkejääkaapit ovat tunnettuja huollettavuudestaan ja luotettavuudestaan.

Inventus lääkekylmä- ja pakastekaapit on suunniteltu parantamaan tuoteturvallisuutta lämpötilaherkkien lääkkeiden säilytyksessä ja varastoinnissa. Ne ovat energiatehokkaita, turvallisia ja luotettavia. Inventus Medical -kylmälaitteissa tuoteturvallisuus on huipussaan eikä lämpötilapoikkeamia tule.

Tutustu tarkemmin Porkan malleihin merkin tuotesivulla ja tee tilaus!

 

Kirsch-lääkejääkaapit

Saksalaisvalmisteiset Kirschin hyvinvarustellut ja varmatoimiset lääkejääkaapit takaavat lääkkeiden ja rokotteiden turvallisen ja hygieenisen säilytyksen. Kirschin kokotaulukosta löydät saatavilla olevat mallit tilaan kuin tilaan. Halutessasi kerromme tarkempia tuotetietoja. Lisätietoja löydät merkin tuotesivulta – tutustu ja tee tilaus!

 

Kysy neuvoa, niin autamme sopivien tuotteiden valinnassa

Meiltä saatte yksilöllisesti suunniteltuja ja toteutettuja ratkaisuja monenlaisiin tiloihin. Ota yhteyttä, kun lääkejääkaapit apteekkiin tai muuhun terveydenhuollon kiinteistöön tarvitsevat luotettavaa toimittajaa. Käy tutustumassa myös muihin tuoteryhmiimme ja kalusteisiimme!