Festivo MED F 120

Lääkepakastekaappi, jonka voi sijoittaa pöytätason alle tai päälle.

Mitat: L595 x S500 x K860 mm
Tilavuus: nettona 70 L, bruttona 80 L
Lämpötila-alue säädettävissä: -15…-25 ⁰C

Abloy lukitus vakiovarustuksena.

Tuote on  mahdollista saada myös FESTIVO MED SAVE F 120 versiona.

 

FESTIVO MED F 120 lääkepakastekaappi soveltuu erinomaisesti niille lääkkeille, joita tulee säilyttää lämpötilan -15…-25 asteen välillä. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen. Automaattisulatus.

Tuote on mahdollista saada myös FESTIVO MED SAVE F 120 versiona. LED näytöllä olevan SAVE säätimen taltioimat lämpötilatiedot on mahdollista lukea USB muistitikulle. MED SAVE laitteissa on myös jatkuva lämpötilataltiointi. MED SAVE säätimellä olevat laitteet on mahdollista varustella DIN varustepaketilla (akkuvarmennus ja jäätymisenestotoiminto).

Kaikissa MED, MEDSAVE ja MEDLAB tuotteissa on vakio-ominaisuutena bakteerivapaa vedin sekä bakteerivapaa automaattinen haihdutus kondensiovedelle. Bakteerivapaassa käsittelyssä vetimen ja haihdutusaltaan komponentteihin on lisätty tuotantovaiheessa antimikrobinen, hopeapohjainen lisäaine. Käsittelyn ansiosta vedin ja haihdutusallas on pysyvästi suojattu mikrobeja (bakteerit, sienet, home ja jopa virukset) vastaan. Tämän lisäksi jokaisessa tuotteessa on peitekansi. Tuotteiden suunnittelussa on pyritty minimoimaan bakteerien ja virusten leviäminen ja samalla on poistettu käyttäjän tarve tyhjentää vedenkerääjä.