Festivo MEDLAB SAVE C 400

Kipinäsuojattu laboratoriojääkaappi. Sisäpinnat ruostumattomasta teräksestä. Kaappi soveltuu sairaaloiden ja apteekkien lääkesäilytykseen sekä laboratoriokäyttöön.

Mitat: L 610 x S 746 x K 2000 mm
Tilavuus: nettona 346 L, bruttona 451 L
Lämpötila-alue säädettävissä: 2…+15 ⁰C

Saatavana myös lasiovella.

Abloy lukituksen lisäksi kaapissa on vakiona lämpötilataltiointi, jäätymisenestosuoja ja potentiaalivapaa hälytyskärkitieto kiinteistövalvontaan.

 

Festivo MEDLAB SAVE C 400 sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni, sekä erinomainen lämpötilatasaisuus (± 1 ⁰C) mitattuna 25 g massasta (DIN58345). Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen. Automaatti- tai manuaalisulatus.

LED näytöllä olevan SAVE säätimen taltioimat lämpötilatiedot on mahdollista lukea USB muistitikulle. SAVE laitteissa vakiona jatkuva lämpötilataltiointi. Laitteeseen saa lisävarusteena akkuvarmennuksen ohjausyksikön virtakatkohälytykselle ja lämpötilataltionnille 12 h ajaksi (DIN58345 vaatimus).

Kaikissa MED, MEDSAVE ja MEDLAB tuotteissa on vakio-ominaisuutena bakteerivapaa vedin sekä bakteerivapaa automaattinen haihdutus kondensiovedelle. Bakteerivapaassa käsittelyssä vetimen ja haihdutusaltaan komponentteihin on lisätty tuotantovaiheessa antimikrobinen, hopeapohjainen lisäaine. Käsittelyn ansiosta vedin ja haihdutusallas on pysyvästi suojattu mikrobeja (bakteerit, sienet, home ja jopa virukset) vastaan. Tämän lisäksi jokaisessa tuotteessa on peitekansi. Tuotteiden suunnittelussa on pyritty minimoimaan bakteerien ja virusten leviäminen ja samalla on poistettu käyttäjän tarve tyhjentää vedenkerääjä.