Festivo MEDLAB SAVE F 400

Kipinäsuojattu laboratoriopakastekaappi. Kaappi soveltuu sairaaloiden ja apteekkien lääkesäilytykseen sekä laboratoriokäyttöön.

Mitat: L610 x S746 x K2000 mm
Tilavuus: nettona 346 L, bruttona 451 L
Lämpötila-alue säädettävissä: -15…-25 ⁰C

Abloy lukituksen lisäksi vakiovarustuksena on jäätymisenestosuoja ja potentiaalivapaa hälytyskärkitieto kiinteistövalvontaan.

 

FESTIVO MEDLAD SAVE F 400  pakastekaapin sisäosa kauttaaltaan kipinäsuojattu. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen. Automaatti- tai manuaalisulatus.

LED näytöllä olevan SAVE säätimen taltioimat lämpötilatiedot on mahdollista lukea USB muistitikulle. MED SAVE laitteissa on jatkuva lämpötilataltiointi. Laitteeseen saa lisävarusteena akkuvarmennuksen ohjausyksikön 12 h ajaksi (DIN58345 vaatimus).

Kaikissa MED, MEDSAVE ja MEDLAB tuotteissa on vakio-ominaisuutena bakteerivapaa vedin sekä bakteerivapaa automaattinen haihdutus kondensiovedelle. Bakteerivapaassa käsittelyssä vetimen ja haihdutusaltaan komponentteihin on lisätty tuotantovaiheessa antimikrobinen, hopeapohjainen lisäaine. Käsittelyn ansiosta vedin ja haihdutusallas on pysyvästi suojattu mikrobeja (bakteerit, sienet, home ja jopa virukset) vastaan. Tämän lisäksi jokaisessa tuotteessa on peitekansi. Tuotteiden suunnittelussa on pyritty minimoimaan bakteerien ja virusten leviäminen ja samalla on poistettu käyttäjän tarve tyhjentää vedenkerääjä.