Lisävarusteet

Lisävarusteita H+H Systemin säilytysjärjestelmään.
60×40 korijärjestelmän koreja, jakajia, kortinpidikkeitä, nimikekortteja, stoppareita ja kevennyspyöriä.

Jakajajärjestelmään säädettäviä jakajia, rastereita sekä alumiinijakajia eri korkeuksilla ja pituuksilla.

Medic Storageen saatavana ulosvedettäviä laatikoita ja jakajia.

Kaappeihin ovilokeroita,  säilytyslaatikoita ja lukittavia lääkelaatikoita.
Elektroniset ovilukot.

Kysy lisää!

 

Lääkekaapit terveydenhuollon monenlaisiin tarpeisiin. Valikoimissamme löytyy yksilöidyt tarpeen mukaan suunnitellut lääkekaapit lääkehuoneisiin ja lääkkeenjakohuoneisiin. Päämääränämme on toiminnan tehostaminen ja organisointi, jolla voimme säästää tilaa sekä antaa muuntelumahdollisuuksia muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Hyvällä suunnittelulla saadaan lääkehuoneen neliöt tehokkaasti hyötykäyttöön.

Kalusteet valmistetaan mittojen mukaan, ellei käytössä ole H+H- tai Medic Storage- säilytysjärjestelmät, jolloin kaapit ovat standardin mukaisia.

H+H Systemin säilytysjärjestelmän ansioita lääkkeet ja instrumentit pysyvät järjestyksessä kirkkaiden korien ja jakajien ansiota. Polykarbonaatti (PC) korit ovat kestäviä, helposti puhdistettavia ja siirrettäviä. Korien korkeus 50, 100 tai 200 mm. Korit liukuvat sulavasti kevennyspyörien avulla eivätkä putoa stopparien ansiota. Lisävarusteena saatavana jakajia, nimikekortteja, kortinpidikkeitä ja paljon muuta.

Medic Storage-säilytysjärjestelmä helpottaa lääkkeiden säilytystä ja järjestystä. Ulosvedettävät hyllyt ovat kestäviä ja helposti siirrettäviä niin suoraan kuin kaltevaan asentoon. Jakajajärjestelmän ansiota tuotteet saadaan selkeästi esille ja järjestykseen. Ulosvedettäviä hyllyjä saatavana kahdella eri leveydellä ja kahdella eri syvyydellä. Lisäksi saatavana monenlaisia lisätarvikkeita.

Kaappeihin saatavana myös elektronisia lukkoja kulunvalvonnalla, jotka eivät ole riippuvaisia ulkoisista virta- tai tietolähteistä, jolloin toiminta ei häiriinny tietoliikenne- tai sähkökatkosten vuoksi.

Kysy lisää!

H+H System
Shoptec Medic Storage