Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Porkka Inventus MC 6

Lääkejääkaappi 

Täyttää lääkesäilytyksen vaatimuksen DIN 58345 -standardin.

Mitat: L600 x S760 x K2100 mm
Tilavuus netto / brutto: 331 / 421 litraa
Lämpötila-alue säädettävissä: +2 … +15 C

Saatava myös lasiovelle. Malli Porkka Inventus MC 6 GW
Kätisyys valittavissa tilattaessa.

Abloy Sentry lukitus vakiovarustuksena.

Sairaaloiden ja terveydenhuollon laitosten tarpeisiin suunnitellut Inventus lääkekylmäkaapit ovat ihanteellinen ratkaisu lämpötilaherkkien lääkkeiden säilyttämiseen. Ne ovat energiatehokkaita, turvallisia ja luotettavia.

Inventus malliston kaappien ilmakierto on suunniteltu pitämään tuotteiden lämpötila tasaisena jopa ±1°C tarkkuudella kaikilla hyllytasoilla. Äärimmäiseen tuoteturvallisuuteen suunniteltu kaappimallisto täyttää F-kaasuasetuksen (N:o 517/2014) vaatimukset. Selkeä käyttöliittymä vähentää virheiden riskiä.

Lukollisissa ja helposti puhdistettavissa Inventus MC lääkekylmäkaapeissa on vakiona neljä lasihyllyä, jotka ovat säädettävissä 56 mm välein. Lisävarusteena saatavilla lisähyllyjä.

Säilytyslämpötilan tasaisuuden takaamiseksi ja lämpötilapoikkeamien ehkäisemiseksi lääkekylmäkaapeissa on jäätymisen estosuoja ja lääkekylmä- ja pakastekaapeissa sulatuksen aikainen lämpötilavahti.

Inventus-kaappien kylmäaineena on R290 -hiilivety, jolla on erittäin alhainen Global warming potential (GWP) -arvo. Laitteet ovat siis ekologinen ja energiatehokas valinta. Ympäristöystävällinen, energiatehokas Inventus-kaappien kylmäaine on näin ollen erinomaisen ekologinen valinta.

Lääkkeiden säilytykseen suunnitelluissa kylmä- ja pakastekaapeissa on rakenneratkaisuissa kiinnitetty erityistä huomiota helppoon puhdistettavuuteen ja mikrobien kasvun estämiseen.

Kaikissa kaappimalleissa on vakiona selkeä ja helppokäyttöinen SAVE ohjausyksikkö. Kaikki päätoiminnot löytyvät yhden painonapin takaa:minimi ja maksimi lämpötilojen tarkistus, jatkuvan lämpötilan taltiointi päälle/pois, jatkuvan lämpötilataltioinnin tallennus USB muistitikulle.

Katso tarkemmat tiedot ja lisävarusteet Porkka Inventus kuvastosta.