Festivo MED 160/160

Lääkejääkaappi, jonka ylä- ja alaosa voidaan säätää eri lämpötiloihin.

Mitat: L 595 x S 500 x K 2030 mm
Tilavuus:
yläosa nettona 117 L, bruttona 143 L
alaosa nettona 115 L, bruttona 141 L
Lämpötila-alue säädettävissä: +2…+15 ⁰C

Saatavana myös lasiovella.

Abloy lukitus vakiovarustuksena.

Tuote mahdollista saada myös FESTIVO MED SAVE 160/160 versiona.

 

Festivo MED 160/160 kaksiosaisessa kaapissa on kaksi kompressoria, joten ylä- ja alaosa voidaan säätää eri lämpötiloihin. Abloy lukitus on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen. Automaattisulatus.

Tuote on mahdollista saada myös FESTIVO MED SAVE 160/160 versiona. LED näytöllä olevan SAVE säätimen taltioimat lämpötilatiedot on mahdollista lukea USB muistitikulle. MED SAVE laitteissa on myös jatkuva lämpötilataltiointi. MED SAVE säätimellä olevat laitteet on mahdollista varustella DIN varustepaketilla (akkuvarmennus ja jäätymisenestotoiminto).

Kaikissa MED, MEDSAVE ja MEDLAB tuotteissa on vakio-ominaisuutena bakteerivapaa vedin sekä bakteerivapaa automaattinen haihdutus kondensiovedelle. Bakteerivapaassa käsittelyssä vetimen ja haihdutusaltaan komponentteihin on lisätty tuotantovaiheessa antimikrobinen, hopeapohjainen lisäaine. Käsittelyn ansiosta vedin ja haihdutusallas on pysyvästi suojattu mikrobeja (bakteerit, sienet, home ja jopa virukset) vastaan. Tämän lisäksi jokaisessa tuotteessa on peitekansi. Tuotteiden suunnittelussa on pyritty minimoimaan bakteerien ja virusten leviäminen ja samalla on poistettu käyttäjän tarve tyhjentää vedenkerääjä.