Festivo MEDLAB 160/160

Kipinäsuojattu laboratoriojääkaappi, jonka ylä- ja alaosa voidaan säätää eri lämpötiloihin. Sisäpinnat ruostumattomasta teräksestä.

Mitat: L 595x S 500x K 2030 mm
Tilavuus:
yläosa nettona 115 L, bruttona 143 L
alaosa nettona 143 L, bruttona 141 L
Lämpötila-alue säädettävissä: 2…+6 ⁰C

Saatavana myös lasiovella.

Abloy lukitus vakiovarustuksena.

 

Festivo MEDLAB 160/160 sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni, mallista riippuen 40-45 dB, sekä erinomainen lämpötilatasaisuus (± 1 ⁰C) mitattuna 25 g massasta (DIN58345). Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen. Automaattisulatus.

Kaikissa MED, MEDSAVE ja MEDLAB tuotteissa on vakio-ominaisuutena bakteerivapaa vedin sekä bakteerivapaa automaattinen haihdutus kondensiovedelle. Bakteerivapaassa käsittelyssä vetimen ja haihdutusaltaan komponentteihin on lisätty tuotantovaiheessa antimikrobinen, hopeapohjainen lisäaine. Käsittelyn ansiosta vedin ja haihdutusallas on pysyvästi suojattu mikrobeja (bakteerit, sienet, home ja jopa virukset) vastaan. Tämän lisäksi jokaisessa tuotteessa on peitekansi. Tuotteiden suunnittelussa on pyritty minimoimaan bakteerien ja virusten leviäminen ja samalla on poistettu käyttäjän tarve tyhjentää vedenkerääjä.