Korkeat lääkekaapit

Korkeat lääkekaapit valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan.
Yksilöidyt tarpeen mukaan suunnitellut lääkekaapit sopivat erinomaisesti hoitokoteihin, lääkehuoneisiin ja lääkkeenjakohuoneisiin.
Yhdistelemme tarpeiden mukaan esim. lääkekaappeja erilaisilla säilytysjärjestelmillä vetolaatikoiden tai profiilialakaappien kanssa.
Lääkekaappeihin saatavana myös suoria tai muotohyllyjä, N-lokeroita, ulosvedettäviä aputasoja tai sisään taittuvia ovia sekä paljon lisätarvikkeita.

Kaappi voidaan valaista sisältä myös Led-valolla.

H+H System 60×40 korijärjestelmässä käytetään kirkkaita koreja ja jakajia.
Koreihin saatavana kevennyspyöriä, stoppareita, kortinpidikkeitä ja nimikekortteja.
Vetolaatikoihin saatavana jakajajärjestelmiä.
Medic Storage-säilytysjärjestelmässä käytetään ulosvedettäviä hyllyjä.
Hyllyihin saatavana jakajia.

Lukittavat ovet, myös elektronisella lukolla.
Sokkelilla tai jaloilla.
Lisävarusteena saatavana ovilokeroita, säilytyslaatikoita ja lukittavia lääkelaatikoita.

Kysy lisää!

 

Korkeat lääkekaapit terveydenhuollon monenlaisiin tarpeisiin. Valikoimissamme löytyy yksilöidyt tarpeen mukaan suunnitellut lääkekaapit lääkehuoneisiin ja lääkkeenjakohuoneisiin. Päämääränämme on toiminnan tehostaminen ja organisointi, jolla voimme säästää tilaa sekä antaa muuntelumahdollisuuksia muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Hyvällä suunnittelulla saadaan lääkehuoneen neliöt tehokkaasti hyötykäyttöön.

Kalusteet valmistetaan mittojen mukaan, ellei käytössä ole H+H- tai Medic Storage- säilytysjärjestelmät, jolloin kaapit ovat standardin mukaisia.

H+H Systemin säilytysjärjestelmän ansioita lääkkeet ja instrumentit pysyvät järjestyksessä kirkkaiden korien ja jakajien ansiota. Polykarbonaatti (PC) korit ovat kestäviä, helposti puhdistettavia ja siirrettäviä. Korien korkeus 50, 100 tai 200 mm. Korit liukuvat sulavasti kevennyspyörien avulla eivätkä putoa stopparien ansiota. Lisävarusteena saatavana jakajia, nimikekortteja, kortinpidikkeitä ja paljon muuta.

Medic Storage-säilytysjärjestelmä helpottaa lääkkeiden säilytystä ja järjestystä. Ulosvedettävät hyllyt ovat kestäviä ja helposti siirrettäviä niin suoraan kuin kaltevaan asentoon. Jakajajärjestelmän ansiota tuotteet saadaan selkeästi esille ja järjestykseen. Ulosvedettäviä hyllyjä saatavana kahdella eri leveydellä ja kahdella eri syvyydellä. Lisäksi saatavana monenlaisia lisätarvikkeita.

Kaappeihin saatavana myös elektronisia lukkoja kulunvalvonnalla, jotka eivät ole riippuvaisia ulkoisista virta- tai tietolähteistä, jolloin toiminta ei häiriinny tietoliikenne- tai sähkökatkosten vuoksi.

Kysy lisää!

H+H System
Shoptec Medic Storage