Korkeat kaapit H+H-säilytysjärjestelmällä

Korkeat kaapit H+H-säilytysjärjestelmällä, jossa lääkkeet ja hoitotarvikkeet pysyvät järjestyksessä kirkkaiden korien ja jakajien ansiota.
Kaappi sopii erinomaisesti esim. hoitokoteihin, jolloin jokaisella asiakkaalla on oma selkeä ja organisoitu kori lääkkeille ja tarvikkeille.

Korkea kaappi valmistetaan, joko niin että kirkas kori tulee leveys- tai syvyyssuuntaisesti. Koreja voi siis käyttää kumminpäin tahansa.
Kaapissa ISO-standardin mukainen 60×40 korijärjestelmä:
PC korit: 600×400 mm, korkeudet: 50, 100  tai 200 mm.

Korit ovat kestäviä ja helposti puhdistettavia.
Koreihin saatavana jakajia, niin syvyys- kuin leveyssuuntaisesti.
Nimikekorteilla ja pidikkeillä jokaisella tuotteella on selkeästi oma paikkansa.

Korit liukuvat sulavasti kevennyspyörien avulla eivätkä putoa korin reunassa olevien stoppareiden ansiosta.

Oven kätisuus vaihdettavissa.
Korkea kaappi mahdollista valmistaa myös sisään taittuvalla ovella.
Sokkelilla tai jaloilla.

Lukittavat ovet, saatavana myös elektronisella lukolla.

Kysy lisää!

 

Korkeat kaapit H+H-säilytysjärjestelmällä terveydenhuollon tarpeisiin. Valikoimissamme löytyy yksilöidyt tarpeen mukaan suunnitellut kaapit lääkehuoneisiin ja lääkkeenjakohuoneisiin. Päämääränämme on toiminnan tehostaminen ja organisointi, jolla voimme säästää tilaa sekä antaa muuntelumahdollisuuksia muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Hyvällä suunnittelulla saadaan lääkehuoneen neliöt tehokkaasti hyötykäyttöön.

Profiilikaappi, jossa H+H Systemin säilytysjärjestelmä. Lääkkeet ja hoitotarvikkeet pysyvät järjestyksessä kirkkaiden korien ja jakajien ansiota. Polykarbonaatti (PC) korit ovat kestäviä, helposti puhdistettavia ja siirrettäviä. Korien korkeus 50, 100 tai 200 mm. Korit liukuvat sulavasti kevennyspyörien avulla eivätkä putoa stopparien ansiota. Lisävarusteena saatavana jakajia, nimikekortteja, kortinpidikkeitä ja paljon muuta.

Kaappeihin saatavana myös elektronisia lukkoja kulunvalvonnalla, jotka eivät ole riippuvaisia ulkoisista virta- tai tietolähteistä, jolloin toiminta ei häiriinny tietoliikenne- tai sähkökatkosten vuoksi.

Kysy lisää!

H+H System