Yläkaapit

Yläkaapit ja mappikaapit valmistetaan mittojen mukaan esim. lääkehuoneisiin.
Yhdistelemme tarpeiden mukaan alakaapeilla.
Lääkkeenjako onnistuu helposti ja vaivattomasti työtasolla.

Yläkaapin alla led-valot.
Valmistetaan myös avolokerolla ja sisään taittuvilla ovilla:
Lisävarusteena saatavana ovilokeroita ja säilytyslaatikoita.

Lukittavat ovet, saatavana myös elektronisilla lukoilla.

Kysy lisää!

 

 

 

Yläkaapit valmistetaan mittojen mukaan terveydenhuollon tarpeisiin. Valikoimissamme löytyy yksilöidyt tarpeen mukaan suunnitellut kaapit lääkehuoneisiin ja lääkkeenjakohuoneisiin. Päämääränämme on toiminnan tehostaminen ja organisointi, jolla voimme säästää tilaa sekä antaa muuntelumahdollisuuksia muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Hyvällä suunnittelulla saadaan lääkehuoneen neliöt tehokkaasti hyötykäyttöön.

Yläkaapit valmistetaan mittojen mukaan myös avolokerolla ja sisään taittuvilla ovilla. Lisävarusteena ovilokerot.

H+H Systemin säilytysjärjestelmän ansioita lääkkeet ja instrumentit pysyvät järjestyksessä kirkkaiden korien ja jakajien ansiota. Polykarbonaatti (PC) korit ovat kestäviä, helposti puhdistettavia ja siirrettäviä. Korien korkeus 50, 100 tai 200 mm. Korit liukuvat sulavasti kevennyspyörien avulla eivätkä putoa stopparien ansiota. Lisävarusteena saatavana jakajia, nimikekortteja, kortinpidikkeitä ja paljon muuta.

Medic Storage-säilytysjärjestelmä helpottaa lääkkeiden säilytystä ja järjestystä. Ulosvedettävät hyllyt ovat kestäviä ja helposti siirrettäviä niin suoraan kuin kaltevaan asentoon. Jakajajärjestelmän ansiota tuotteet saadaan selkeästi esille ja järjestykseen. Ulosvedettäviä hyllyjä saatavana kahdella eri leveydellä ja kahdella eri syvyydellä. Lisäksi saatavana monenlaisia lisätarvikkeita.

Kaappeihin saatavana myös elektronisia lukkoja kulunvalvonnalla, jotka eivät ole riippuvaisia ulkoisista virta- tai tietolähteistä, jolloin toiminta ei häiriinny tietoliikenne- tai sähkökatkosten vuoksi.

Kysy lisää!

H+H System
Shoptec Medic Storage