Porkka Inventus lääkejääkaapit

 

Inventus malliston lääkejääkaappien ilmakierto on suunniteltu pitämään tuotteiden lämpötila tasaisena jopa ±1°C tarkkuudella kaikilla hyllytasoilla. Äärimmäiseen tuoteturvallisuuteen suunniteltu kaappimallisto täyttää F-kaasuasetuksen (N:o 517/2014) vaatimukset.

Selkeä käyttöliittymä vähentää virheiden riskiä. Säilytyslämpötilan tasaisuuden takaamiseksi ja lämpötilapoikkeamien ehkäisemiseksi lääkekylmäkaapeissa on jäätymisen estosuoja ja lääkekylmä- ja pakastekaapeissa sulatuksen aikainen lämpötilavahti. Sulatuksen aikainen lämpötilapoikkeama alle 2°C, 100 g massasta mitattuna. Jäätymisenestosuoja on vakiona lääkejääkaapeissa.

Inventus-kaappien kylmäaineena on R290 -hiilivety, jolla on erittäin alhainen Global warming potential (GWP) -arvo. Laitteet ovat siis ekologinen ja energiatehokas valinta.  Ympäristöystävällinen, energiatehokas Inventus-kaappien kylmäaine on näin ollen erinomaisen ekologinen valinta.

Lääkkeiden säilytykseen suunnitelluissa kylmä- ja pakastekaapeissa on rakenneratkaisuissa kiinnitetty erityistä huomiota helppoon puhdistettavuuteen ja mikrobien kasvun estämiseen. Kaapin sisäosissa ei ole hankalasti puhdistettavia koloja. Hyllyjohteet on vedetty kaapin sisäsivuihin, jolloin pinnat on erittäin helppo pitää puhtaana. Kaapin sisäpohjalla on allas, minne mahdollisen pakkauksen rikkoutumisesta johtuen nesteet pääsevät valumaan. Laitteen näppäimistö ja kahva on käsitelty FOTONIT valokatalyysipinnoitteella.

Erinomaisen eristeen ansiosta energiankulutus tuo merkittäviä säästöjä. Säästö pakastekaapeissa jopa tuhansia euroja laitteen koko elinkaaren aikana! Hyvät eristeet ja energiaa säästävät komponentit vähentävät merkittävästi käyntijaksoja ja sen myötä esimerkiksi kompressorin käyttöikä pidentyy. Kompressori TAKUU 5 vuotta MC, MF, BB ja PF malleissa! Erinomainen rakenne ja laadukkaat komponentit vähentävät ilmansuodattimen puhdistustarvetta.

Erinomainen tuoteturvallisuus lämpötilaherkkien lääkkeiden säilytykseen ja lääkkeiden varastointiin.

 

Tuote nimike Leveys mm Syvyys mm Korkeus mm Nettotilavuus l
Inventus MC 6 600 760 2100 331
Inventus MC 7 730 870 2100 489
Inventus MC 8 850 750 2100 491