Yläkaapit Medic Storage-säilytysjärjestelmällä

Yläkaappi Medic Storage– säilytysjärjestelmällä sopii erinomaisesti lääkkeenjakohuoneisiin ja terveyskeskuksiin.
Alle voi asentaa alakaappeja työtasolla, jolloin lääkkeenjako onnistuu helposti ja vaivattomasti.
Ulosvedettävät hyllyt voidaan asentaa suoraan tai kaltevaan asentoon.
Jakajajärjestelmän ansiota tuotteet ovat selkeästi esillä ja järjestyksessä.
Kaapin alle asennetaan Led-valot.

Hyllyjen hyötysyvyys 350 mm ja leveys 625 mm tai 1000 mm.

Valmistetaan myös avolokerolla ja sisään taittuvilla ovilla.
Avolokeroihin saatavana säilytyslaatikoita.

Lukittavat ovet, saatavana myös elektronisella lukolla.

Kysy lisää!

 

Lääkekaappi Medic Storage-säilytysjärjestelmällä valmistetaan terveydenhuollon tarpeisiin. Valikoimissamme löytyy yksilöidyt tarpeen mukaan suunnitellut kaapit lääkehuoneisiin ja lääkkeenjakohuoneisiin. Päämääränämme on toiminnan tehostaminen ja organisointi, jolla voimme säästää tilaa sekä antaa muuntelumahdollisuuksia muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Hyvällä suunnittelulla saadaan lääkehuoneen neliöt tehokkaasti hyötykäyttöön.

Medic Storage-säilytysjärjestelmä helpottaa lääkkeiden säilytystä ja järjestystä. Ulosvedettävät hyllyt ovat kestäviä ja helposti siirrettäviä niin suoraan kuin kaltevaan asentoon. Jakajajärjestelmän ansiota tuotteet saadaan selkeästi esille ja järjestykseen. Ulosvedettäviä hyllyjä saatavana kahdella eri leveydellä ja kahdella eri syvyydellä. Lisäksi saatavana monenlaisia lisätarvikkeita.

Lääkekaappi valmistetaan myös ulosvedettävällä aputasolla ja sisään taittuvilla ovilla. Kaappeihin saatavana elektronisia lukkoja kulunvalvonnalla, jotka eivät ole riippuvaisia ulkoisista virta- tai tietolähteistä, jolloin toiminta ei häiriinny tietoliikenne- tai sähkökatkosten vuoksi.

Kysy lisää!

Shoptec Medic Storage