Tuplalääkekaapit

Tuplalääkekaapit valmistetaan mittojen mukaan asiakkaan tarpeiden mukaan.
Yksilöidyt tarpeen mukaan suunnitellut lääkekaapit sopivat erinomaisesti hoitokoteihin, lääkehuoneisiin ja lääkkeenjakohuoneisiin.

Kalusteet voidaan valmistaa suorilla hyllyillä, muotohyllyillä, N-lokeroilla, ulosvedettävillä aputasoilla sekä sisään taittuvilla ovilla.
Yhdistelemme tarpeiden mukaan erilaisten alakaappien kanssa.

Lisävarusteena saatavana ovilokeroita, säilytyslaatikoita ja lukittavia lääkelaatikoita.
Kaapit voidaan valaista sisältä Led-valolla.

Lukittavat ovet, saatavana myös elektronisilla lukoilla.

Kysy lisää!

 

Tuplalääkekaapit terveydenhuollon monenlaisiin tarpeisiin. Valikoimissamme löytyy yksilöidyt tarpeen mukaan suunnitellut lääkekaapit lääkehuoneisiin ja lääkkeenjakohuoneisiin. Päämääränämme on toiminnan tehostaminen ja organisointi, jolla voimme säästää tilaa sekä antaa muuntelumahdollisuuksia muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Hyvällä suunnittelulla saadaan lääkehuoneen neliöt tehokkaasti hyötykäyttöön.

Tuplalääkekaapit valmistetaan mittojen mukaan suorilla tai muotohyllyillä, N-lokerolla, ulosvedettävillä aputasoilla ja sisään taittuvilla ovilla.

H+H Systemin säilytysjärjestelmän ansioita lääkkeet ja instrumentit pysyvät järjestyksessä kirkkaiden korien ja jakajien ansiota. Polykarbonaatti (PC) korit ovat kestäviä, helposti puhdistettavia ja siirrettäviä. Korien korkeus 50, 100 tai 200 mm. Korit liukuvat sulavasti kevennyspyörien avulla eivätkä putoa stopparien ansiota. Lisävarusteena saatavana jakajia, nimikekortteja, kortinpidikkeitä ja paljon muuta.

Medic Storage-säilytysjärjestelmä helpottaa lääkkeiden säilytystä ja järjestystä. Ulosvedettävät hyllyt ovat kestäviä ja helposti siirrettäviä niin suoraan kuin kaltevaan asentoon. Jakajajärjestelmän ansiota tuotteet saadaan selkeästi esille ja järjestykseen. Ulosvedettäviä hyllyjä saatavana kahdella eri leveydellä ja kahdella eri syvyydellä. Lisäksi saatavana monenlaisia lisätarvikkeita.

Kaappeihin saatavana myös elektronisia lukkoja kulunvalvonnalla, jotka eivät ole riippuvaisia ulkoisista virta- tai tietolähteistä, jolloin toiminta ei häiriinny tietoliikenne- tai sähkökatkosten vuoksi.

Kysy lisää!

H+H System
Shoptec Medic Storage